Kullanım Koşulları

Sitenebak web siteleri için yazılım çözümleri üretmek ve herkesin kullanımını kolaylaştırmak için faydalı içerik sunmaktadır. Bu ve diğer web siteleri genel olarak herkesin kullanımı içindir. Web sitesinde yayınladığımız tüm hizmet ve içerikleri değiştirme hakkını her zaman saklı tutar. Buna hizmet fiyatlarıda dahildir.
Siteyi kullanmak ve hizmet satın almak için öncellikle size sunulan içerikleri dikkatlice okuyun. Sitemiz internet konusunda bilgili ya da bilgisiz herkesin yararlanabileceği şekilde düzenlenmiştir.
Burada anlatılan konular ya da sunulan hizmetlerden yararlanmak istiyorsanız bilmediğiniz herşeyi ilgili bölümden okuyarak öğrenebilirsiniz.
Sitenebak.com'un sunmuş olduğu yararlı içeriklere kolay ulaşmak için istediğiniz konu ile ilgili yukarıdaki menüden arama kısmını kullanarak arama yapabilirsiniz.
Web sitemize üye olarak ya da olmadan sunmuş olduğumuz içeriklerden yararlananlar web sitemizin hizmet koşullarını kabul etmiş sayılır.  Bu içerik işletmemizin tabi olduğu yasalar ve yönetmeliklerde yapılan değişikliklere göre tekrar düzenlenir ve yine burda yayınlanır. Bu içerikte meydana gelen değişiklikleri takip etme sorumluluğu hizmeti alan kullanıcılara aittir. Sitemizden verilen hizmetlerden yararlanan kullanıcılar bu içerikteki koşulları kabul etmiş sayılırlar.

Web sitemiz aracılığı ile normal ya da cebren ele geçirerek içerik yayınlayan herkes 4/5/2007 tarihli ve 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun gereği yayınladıkları içerikten sorumludurlar.

Kullanıcılar Internet ortamındaki faaliyetlerinin güvenliğinden kendileri sorumludur. Bu faaliyetlerden meydana gelebilecek kayıplardan Sitenebak.com sorumlu tutulamaz.

Sitenebak.com satmış oldugu ürün ve hizmetlerin içeriklerini ve kapsamlarını sitede açıkça belirtmiştir. Bu içeriklerde belirtilmeyen özelliklerin hizmet kapsamında yer almamasından dolayı müşteri herhangi bir hak talebinde bulunamaz.