Gizlilik Notu

Sitenebak.com üyelerinin ve müşterilerinin kayıt olurken vermiş olduğu bilgileri 3. şahıslarla paylaşmaz. Bu bilgiler sadece Telekom A.Ş. ile kullanıcı ve müşterileri arasındaki işlemlerin kolay yürütülmesini sağlamak amacıyla kaydedilmektedir.
Kayıt yapılan bilgisayar sistemi en üst düzeyde korunan data merkezlerinde barındırılmakta ve yetkisiz kişilerin girilmesine izin verilmemektedir. Bu bilgilere sadece yetkili Telekom A.Ş. personeli şifre ile erişebilmektedir. Kayıt bilgilerinin güvenliği ve güncelliği Telekom A.Ş nin sorumluluğundadır.

Bilgi güvenliğinin maksimum düzeyde tutulması amacı ile;
Üye Kayıt işlemi sırasında md5 tek yönlü şifreleme algoritması kullanılır. Ödeme işlemi sırasında müşteri ile Telekom A.Ş. web sitesi arasında bilgi alışverişi yapılırken SSL teknolojisi ile şifrelenmiş web sayfaları kullanır. Bu sayede bu bilgilerin güvenliği en yüksek düzeyde sağlanır. Kredi kartı ile ödeme işlemlerinde 3dsecure sistemi kullanılarak kredi kartı sahteciliğine karşı maksimum güvenlik sağlanmaktadır. Müşterilerden alınan ve yüksek öneme sahip bilgiler (kredi kartı bilgileri, kişisel bilgiler, banka hesap bilgileri vb.) sistemde şifrelenmiş olarak saklanır. Şifreleme algoritması gizlidir ve 3. şahıslar tarafından ele geçirilse bile kullanımı mümkün değildir.

Müşteri bilgileri sadece T.C kanunları ve yönetmelikleri ile öngörülmüş hallerde yargı ve güvenlik birimleri ile paylaşılabilir.
Sitenebak.com web sayfalarında gerekli gördüğü tüm konularda mümkün olduğu kadar açıklayıcı şekilde bilgiler sunmaktadır. Ancak bazı konularla ilgili web sitemiz haricinde diğer web sitelerinede linkler bulunmaktadır. Bu linkler sadece belli bir konu ile ilgili açıklayıcı bilgi vermek amaçlı olup, gizlilik politikamızda yer alan taahütlerimiz sadece web sitemiz içerisinde geçerlidir ve diğer web sitelerini kapsamaz. Web Sitemiz'den link ile gidilecek diğer web sitelerindeki kullanım ile ilgili o sitelere ait gizlilik güvencesi ve kullanım şartları geçerlidir. Web sitemizden reklam, banner, içerik maksatlı veya başka bir maksat ile geçilen diğer web sitelerinin bilgi kullanımı, etik ilkeleri, gizlilik prensipleri, nitelik ve servis kalitesi ile bu sitelerde oluşabilecek herhangi bir maddi / manevi zarar ve kayıplardan Telekom A.Ş. sorumlu değildir.